Gurov Digital 💙💛

Gurov Digital 💙💛

Pavel Gurov

Подкаст о диджитале Gurov Digital сейчас выходит с украинским сезоном. В нем звучат голоса украинцев, людей-супергероев.Автор и ведущий: диджитал-специалист Павел Гуров.Для связи: [email protected] подкаста: https://www.youtube.com/@gurovdigitalInstagram подкаста: https://www.instagram.com/gurovdigital/Telegram подкаста: https://t.me/gurovdigital Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Episodes (60)

Disclaimer: The podcast and artwork embedded on this page are from Pavel Gurov, which is the property of its owner and not affiliated with or endorsed by Podcastly.

Reviews

No reviews, be the first one who review it!
Write your review

Related Podcasts

Подкаст Ярослава Грицака
Подкаст Ярослава Грицака
Що рятує людей у часи турбулентності? Великі книжки і добра музика. Слухайте на The Ukrainians Audio подкаст Ярослава Грицака. Це одночасно подкаст-екскурс, подкаст-пігулка і подкаст-ностальгія. У ньому Історик Ярослав Грицак допомагає зрозуміти майбутнє через знання з минулого. А також знайомить зі знаковою західною музикою 1960х-1980х, що надихала на зміни. Усе для того, аби про непрості періоди ми зрозуміли дві речі. По-перше, насправді так було завжди. По-друге, усе це — не назавжди.
Relax-читання на Radio Relax
Relax-читання на Radio Relax
У кожного з нас є улюблені твори, які хочеться перечитувати знову і знову... Радіо Relax ділиться такими фрагментами щодня та цілодобово. Нехай у вашому графіку знайдуться хвилини для занурення в чарівний світ.
MINCULTPRYVIT
MINCULTPRYVIT
Всім Мінкультпривіт! Мене звати Наріман Алієв, і це мій подкаст. Я запрошую до себе цікавих людей з якими говоримо «безкультурно про культуру». Залишайте свої відгуки та підписуйтесь на соцмережі «MINCULTPRYVIT», щоб не пропустити найцікавіше. Не сумуйте, далі буде.
Ринок вирішить?
Ринок вирішить?
«Ринок вирішить?» – подкаст аналітичного центру Cedos про міста в сучасному світі. Чому громадський транспорт не їде? Кому потрібен торговий центр замість скверу? Де наше соціальне житло? Говоримо про урбаністику українською. Приєднатися до чату для обговорення подкасту: bit.ly/3j5vJwX
Як ми кохалися
Як ми кохалися
"Як ми кохалися" - це подкаст етнологині Ірини Ігнатенко про історію інтимних стосунків у традиційному українському суспільстві. У кожному епізоді дослідниця розповідає, які традиції і порядки мали наші предки і як вони отримували і позбавляли себе задоволення. Це нагода крізь призму минулого трохи краще зрозуміти себе теперішніх і будувати нове майбутнє.
Vinyl Ukees - Bilingual Ukrainian Podcast - Двомовний подкаст
Vinyl Ukees - Bilingual Ukrainian Podcast - Двомовний подкаст
Starting February 2024 new flavor of the bilingual podcast - Vinyl Ukees! Ukrainian Music of the Canadian Prairies of 1950-70th and more. Together with my lovely wife. Polka, country, folk and jazz, with a contemporary twist. Please share and comment! Here or on the Facebook page. Починаючи з лютого 2024 року разом з моєю коханою ми вирішили розказати про українську музику Прерій. Полька, кантрі, фолк і джаз. Неповторна вінилова музика в сучасному оформленні. Схожий на феномен "вусатого фанка" в Україні, але більш народна і багато більш масовіша музика Прерій. Коментуйте тут або на Фейсбук.
Шит ай ноу Лайв
Шит ай ноу Лайв
Podcast by Шит ай ноу Продакшн
Інше інтерв'ю
Інше інтерв'ю
«Інше інтерв’ю» – це подкаст, в якому ми шукаємо відповіді на непрості питання про сьогодення та майбутнє України, спілкуючись з людьми, які творять сучасну історію нашої країни. Долучайтеся до збору на «Інші пташки»: https://send.monobank.ua/jar/8T99o4Su9D
ЯКШО ЧЕСНО
ЯКШО ЧЕСНО
подкаст про те, що всі неідеальні і це нормально
New York, New York
New York, New York
Подкаст про життя, кар'єру та все підряд від двох Нью-Йоркерів - Олега і Маші. Зв'язатися з нами можна через Telegram - https://t.me/podcast_nyc

Podcastly – the best platform for podcasters and podcast lovers. More than 10 millions of audio content that available on Android/iOS/Web/Desktop and Telegram.